SEAson’s Menu

Voor de dagelijkse kaart laten we ons leiden door het aanbod van het seizoen in onze omgeving. Zo werken we altijd met producten die op dat moment op hun best zijn.

Voor de aanvoer van verse vangst zijn we afhankelijk van onze vissers, waarbij we scherp opletten dat vissen voldoende tijd krijgen om zich voort te planten. We blijven af van vissen die zich moeten voortplanten. Kortom, een dagverse kaart, met alle belangrijke keuzes voor een fine dining restaurant, waar iedereen iets van zijn of haar gading op vindt. Niet alleen in het luxe segment, maar ook laagdrempeliger gerechtjes voor de passant, toerist of last minute Bourgondiër. Altijd pure smaken, met ernaast mooie wijnen, strakke cocktails en service met een warm hart.

SEAson’s Menu

Voor de dagelijkse kaart laten we ons leiden door het aanbod van het seizoen in onze omgeving. Zo werken we altijd met producten die op dat moment op hun best zijn.

Voor de aanvoer van verse vangst zijn we afhankelijk van onze vissers, waarbij we scherp opletten dat vissen voldoende tijd krijgen om zich voort te planten. We blijven af van vissen die zich moeten voortplanten. Kortom, een dagverse kaart, met alle belangrijke keuzes voor een fine dining restaurant, waar iedereen iets van zijn of haar gading op vindt. Niet alleen in het luxe segment, maar ook laagdrempeliger gerechtjes voor de passant, toerist of last minute Bourgondiër. Altijd pure smaken, met ernaast mooie wijnen, strakke cocktails en service met een warm hart.

De indeling is overzichtelijk:

  • Typisch SEAson: altijd zo’n 6 visgerechten (3 warm, 3 koud), 2 vleesgerechten (warm en koud) en 2 volwaardige vegetarische alternatieven.
  • Specials: de vaste waarden voor een visrestaurant, met de bereidingen uit het seizoen.
    • Fruits de mer, kaviaar, oesters en oesterbereidingen, vis- of kreeftensoep
    • Verse vangst: zeetong, tarbot, zeebaars, rogvleugel en wat er verder maar in de netten zit of aan de lijn hangt
    • Voor de liefhebbers van vlees zullen ook met regelmaat een forse ribeye of heerlijke Pata Negra ham het menu sieren.
  • To share: smaakvolle gerechtjes die makkelijk zijn om te delen en passen bij de overige elementen van de kaart. Denk aan
    • Kokkels in curry, wulken met aïoli, gegratineerde mosselen, geroosterde inktvis, sardines met brood, sashimi, gebakken gamba’s enzovoorts.
  • Nagenieten met Zoet & Hartig & Kaas. Denk dan aan superlekkere desserts: à la minute gedraaid ijs, lekker gebakje en verrukkelijke friandises. De kazen uit het seizoen maken de service af!

Pure smaken, mooie wijnen, strakke cocktails en service met een warm hart

SEAson Naarden
SEAson Naarden
Inkoop
Inkoop is iets waar we bewezen goed in zijn. Dagelijks bekijken we wat we nodig hebben en stemmen onze bestellingen en aankopen daarop af. In goed overleg tussen keuken en bediening uiteraard. Ook kijken we ‘aan tafel’ wat we mogen bereiden. Mocht er ’s avonds toch nog wat in de koelkast liggen, dan zal dat uiterlijk de volgende dag op het bord belanden. We houden namelijk niet van weggooien en creatief gebruik van ‘wat er is’ levert altijd weer smakelijke gerechtjes op. Zo verrassen we elkaar heel regelmatig.
SEAson Naarden
Kooltjesbuurt 1 1411 RZ Naarden
035-212 2222
info@season-arsenaal.nl
season-arsenaal.nl