Over SEAson

Dennis en Gabriëlle Koopmans zijn de inspiratie achter SEAson Arsenaal.

Zij verwezenlijken met volle overgave hun droom: het neusje van de zalm in vis- en seizoenproducten serveren. Samen met Maarten Bout vormen zij een hecht team, met internationale ervaring in (meer)sterrenrestaurants. Op de historische plek van het Arsenaal zullen zij hun eigen invulling geven aan vakmanschap en gastvrijheid: gasten meenemen in het mooiste wat de zee te bieden heeft, dit aanvullen met verse producten van het land en serveren in een ongedwongen sfeer. Toegankelijke fine dining, het kan vanaf 7 september!

Dennis en Gabriëlle van SEAson Arsenaal
SEAson Naarden
SEAson Naarden

Over de bemanning

Het doorgewinterde tweetal gaat niet over één nacht ijs.

seasonmensen-03

Dennis Koopmans

Dennis ging al jong zijn talent achterna en greep iedere kans aan bij 2- en 3-sterrenrestaurants, werkte mee aan nieuwe concepten en was tot voor kort Executive Chef van Vis aan de Schelde en beide locaties van The Travellers. Dennis heeft zich ontwikkeld tot allround ondernemer, met een scherp oog voor de mensen om hem heen, de juiste producten op het juiste moment en een fijn gevoel voor cijfers en organisatie.

seasonmensen-02

Gabriëlle Koopmans

Gabriëlle heeft het Amstelhotel in al haar facetten leren kennen. Van La Rive en de brasserie tot roomservice, banqueting en ontbijt. Ergens in deze 16 jaar ontmoette ze in de keuken van dit 2* restaurant haar grote liefde Dennis. Samen hebben ze inmiddels twee zoons.

SEAson Naarden
SEAson Naarden

Een eigen visie

SEAson past in de visie voor deze locatie: een rijke traditie aan topkwaliteit en trends. Liefde voor vakmanschap. Voeg daaraan toe een scherp oog voor het welzijn van medewerkers en gasten, de juiste producten op het juiste moment en groot genoeg om iedereen optimaal aandacht te geven. Dat betekent een fijne neus voor het moment. Van de wensen van het veeleisende zakelijke publiek tot het verwennen van de familiemensen met goede smaak. In het Arsenaal of op andere locaties onder de vleugels van Chef Dennis.

Het Arsenaal – een begrip in Naarden Vesting

Het zijn grote schoenen om te vullen. De eerste steen van het militaire onderkomen is gelegd rondom het jaar 1688. Interieurarchitect Jan des Bouvrie zette een moedige stap om ‘Het Arsenaal’ in te richten als woonwinkel en showroom voor zijn ontwerpen, waarna het zich ontwikkelde tot toonaangevend concept voor design, luxe, juwelen en lifestyle. De geest van Jan wordt voortgezet op deze historische plek.

Gastronomisch wordt er een stempel gezet op het Arsenaal door Paul Fagel. Hij gaat op verzoek van Jan des Bouvrie in 1991 de uitdaging aan met de exploitatie van een restaurant en brasserie, wat in februari 2023 leidt tot de bekroning met de Lifetime Achievement Award van Gault&Millau. In juli 2011 neemt Jan Willem Schuld de horeca-exploitatie over. Laatstgenoemde blijft verantwoordelijk voor de Brasserie | Grill & Lounge en de Arsenaal events.

SEAson Naarden
SEAson Naarden

Met SEAson Arsenaal nemen Dennis en Gabriëlle Koopmans hun gasten mee in het beste wat gastronomie en gastvrijheid bieden.

SEAson Naarden
SEAson Naarden
Kooltjesbuurt 1 1411 RZ Naarden
035-212 2222
info@season-arsenaal.nl
season-arsenaal.nl