Vacatures

Wil jij werken in een jong, ambitieus en gedreven team?

Wij zoeken professionals die samen met ons een uniek en onderscheidend restaurant op de kaart willen zetten. Ben jij een harde werker en bereid om net dat stapje extra te willen doen? Dan zoeken wij jou!

  • Sommelier
  • Chef de rang
  • Bedieningsmedewerker
  • Chef de partie

Solliciteren? Mail naar info@season-arsenaal.nl

Vacatures restaurant Naarden

We houden van attent, vriendelijk, sociaal en eerlijk

SEAson Naarden
SEAson Naarden

Ons team is onze grootste schat

Je hoort het vaak: “ons personeel is ons visitekaartje”. Dat vinden wij ook en passen onze organisatie daarop aan, zodat we samen een gezond en plezierig werkklimaat creëren met elkaar.

We streven naar een team dat goed op elkaar is ingespeeld en wat betreft mentaliteit en houding bij elkaar past. Dat betekent (onder veel meer):

  • Slechts 5 dagen per week geopend (zondag en maandag gesloten)
  • 4 weken per jaar dicht, zodat vakanties goed gepland kunnen worden, met ruimte voor het opnemen van losse vakantiedagen.
  • Zoveel mogelijk medewerkers in loondienst.

We houden van attent, vriendelijk, sociaal en eerlijk. Zelf zijn we harde werkers, die makkelijk extra dingen willen oppakken als de situatie daarom vraagt. Zo zal er ook een goede wisselwerking tussen keuken en bediening kunnen ontstaan. Wij vinden het namelijk leuk als de koks en Maarten of Dennis vanuit de keuken zelf de kaart geven, en hun gevoel en liefde van de gerechten kunnen overbrengen.

Zowel voor de keuken als de bediening kiezen we voor een sterke bezetting, waarbij de eigenaren een grote rol zullen spelen. Waar nodig zullen we op- en afschalen met zzp’ers en medewerkers via tijdelijke platforms. Voor de afwas en schoonmaak zullen we zoveel mogelijk zelf een steentje bijdragen, met aanvullend een bijbaantje voor jongeren uit de omgeving.

SEAson Naarden
SEAson Naarden
SEAson Naarden
SEAson Naarden
SEAson Naarden
Kooltjesbuurt 1 1411 RZ Naarden
035-212 2222
info@season-arsenaal.nl
season-arsenaal.nl